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Vertige offers to all culinary lovers a cuisine with character.
A cuisine with flavours that marry refined French traditions with Mediterranean aromas. From France to Egypt, from Greece to Turkey, we believe all tastes can lead you to Vertige. You can expect a real bistro-style degustation, in a friendly and warm atmosphere, surrounded by the famous vibes of the Plateau district. Relax with a...
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L'un des meilleurs restaurants de Montréal par rapport qualité/prix.
Le nourriture est très bon et le service aussi. J'aime beaucoup rester dans ce restaurant avec mon blonde et mes amis.
Une nouvelle carte beaucoup plus abordable depuis quelques mois, avec la même qualité exceptionnelle de nourriture. Il ne reste que le service à améliorer.
Très bon resto en ville. Les prix sont abordables et la bouffe et très bonne. Les crevettes aux cocos sont à mourir. Bref, c'est mon avis et je le partage !
Resto très agréable!! Bon repas avec un accueil et un service excellent, cuisine gouteuse bien décorée et en plus généreuse!!! Bref, c'est mon avis et je le partage !
L'un des meilleurs restaurants de Montréal par rapport qualité/prix. Un restaurant trop méconnut aux yeux du monde à mon avis. Les vins sont très bons marchés, ils n'ont pas trop le choix sur une rue "apporter votre vin". Le service est simple et professionnelle à la fois. La bouffe est divine. Le décor et feutré à mon goût personnel. Bref, c'est mon avis et je le partage !
We loved this place! Highly recommend the $29 tapas special if you can make it on tues- thurs. You get six dishes per person, which was a great value and definitely enough food. Every dish we had was delicious and well prepared. Highly recommend the goat cheese, the mushroom gratine, the Portuguese chicken and the flourless chocolate cake. Service was great too!
We were here for the Montréal a table.
I have to say the dishes here seized my appetite with amazing appetizers, either salmon or lamb. The fresh ingredients and innovation of taste impressed me a lot. The main courses we chose were the cod and pork cheek. I have to say I love that cod a lot. The crispy fish skin melt with creamy mashed potatoes. It would be even better if the fish meat is more...
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The service and the food have been the best I've experienced in months at any other restaurant and that includes my travels throughout the US and Europe. Every course was immaculate and we were made to feel so welcome on our first night visiting Montreal. Give it a shot! You won't regret it.
Stylish environs with French-themed tasting menus (land, sea, duck) & a glass-enclosed wine cellar.
Vertige serves new-age cuisine by the European-trained chef Thierry Baron. This restaurant is an addition to the otherwise Greek mix of the Duluth strip, and the French-inspired menu. Vertige serves the European wines in classic decor. Group menus are also available; see the website for further details.