The bold cuisine of China's Szechwan province is gloriously prepared at Le Piment Rouge, an open, airy, contemporary... plus
Mauvais service à la clientèle.
Nous avons acheté lors d'un encan pour un organisme caritatif des certificats-cadeaux, mais le restaurant n'a pas voulu les honorer puisqu'ils étaient expiré d'un mois. 200$ de gaspiller et ce malgré la nouvelle loi en vigueur sur l'interdiction de date d'expiration sur les certificat-cadeau. Dommage et décevant que ce restaurant haut de gamme, préfère perdre...
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Restaurant Le Piment Rouge est Installé dans l'ancien hôtel Windsor à centre-ville Montréal. Le Pim...
Bref, c'est mon avis et je le partage !
I even had a Tuango coupon and the dishes were still expensive. The Yong Chow fried rice way very salty and so were the stir fried vegetables. The Szechuan shrimp had no flavor and neither did the sea bass in lobster sauce. You're paying for the decor, chandeliers, and wallpaper. For the same food with better flavours, better portions, and at a better price go to Rouge or Kam Fung.
While traveling for work purposes recently, I had a full day layover in Montreal and took the opportunity to check... plus