en plus quoi de mieux pour une cuisine bistot que de pouvoir apporter son vin !!! Goûtez à la mousse de foie de canard au pineau... un délice
Nous avons passé une très belle soirée au Petit Resto. La nourriture était excellente et le service vraiment charmant. Contrairement à d'autres restos du genre sur le Plateau, les serveurs sont sympatiques et à l'écoute des clients. En plus, on peut réserver à l'heure que l'on veut. Ce n'est pas un resto où il y a deux services. Bref, nous le recommandons et y retournerons. Seul petit... plus
Une adresse à mettre dans son carnet d'adresse. Excellente bouffe et une ambiance très conviviale.
un des meilleur rapport qualité prix en ville. Pas de flalfla mais tout est dans l'assiette. C'est un must Ttry.
C'est vraiment un endroit qui vaut la peine d'être découvert, je suis allé 4 fois et chaque fois tout était excellent. Le patron est un mordu de vin et il vous fait sentir comme chez un ami. Je vous le conseille fortement
Guillaume (le patron) est très attentif, nous avons l'impression d'aller souper chez un ami. Toujours un bon commentaire sur le vin. Ce n'est pas un restaurant snob et luxueux, mais c'est un restaurant ou il fait bon se retrouver entre amis et manger une bonne bouffe, steak au bleu, tartare de cheval ou encore la fameuse lasagne au saumon, la crème brulée est excellente. La dernière fois j'ai... plus
We've been enjoying Au Petit Resto's wonderful French cuisine for 16 years (including many birthdays and anniversaries) and have never been disappointed. The owner, Guillaume, makes you instantly welcome and the menu (which changes periodically) always presents interesting new dishes while retaining old favourites. Our personal favourites include the confit de canard (duck) with shoestring... plus
Au Petit Resto have a new chef since a couple of months, and how things have changed! She cooks the classics with her own twist, and will almost certainly come by your table for a quick chat and to have your comments. Hot smoked salmon is great, as is the liver mousse, and the beef carpaccio. Duck confit is a... plus
First of all the service is unbelievably slow. And we saw the chefs hanging out in the kitchen, chatting and having beers... The starter was some kind of "potage" but it tasted like the water they had blanched the veggies in - without salt though. Around 40 minutes passed between the starters and the main course. (Even though we got... plus
For me, the only good thing about this restaurant is the bring your own wine. I think their food is uneven. The only time I went, our table ordered 3 different meals. Mine was hawful. It was supposed to be "profiterole au saumon" and even if I asked fo a description of the meal (what 3 waiters could hardly give... plus
Food is the focus at this Northern-Plateau neighborhood favorite. The traditional French bistro fare includes a wonderful steak-frites and other rotating specialties. The décor is minimal but not cold, which is perfect for a restaurant where the clientele has come only for the meal. This is one of a handful of excellent French restaurants in Montreal where you can bring your own wine, a policy... plus